Privacybeleid

1. De Wet bescherming persoonsgegevens 

De belangrijkste regels voor wat betreft de omgang met persoonsgegevens in Nederland staan omschreven in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze is voortgevloeid uit de Europese richtlijn bescherming persoonsgegevens en sinds september 2001 van kracht. Schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk.nl houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

2. Gebruik van uw gegevens. 

De door u verstrekte gegevens aan deze website worden door schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk.nl alleen maar gebruikt voor het aanvragen van offertes.

3. Bescherming tegen het verspreiden van gegevens.

Uw gegevens zullen uitsluitend aan die bedrijven ter beschikking worden gesteld waarvan u een offerte wenst te ontvangen. Deze website zal uw gegevens nooit verkopen of verstrekken aan derden tenzij dit wettelijk of door middel van regelgeving verplicht wordt.

4. Beveiliging

Al uw verstrekte gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving van schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk.nl of van een derde partij.

5. Geheimhoudingsplicht

Uw gegevens worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld. Alleen de medewerkers van schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk.nl en de medewerkers van bedrijven die een offerte aanvraag van u hebben ontvangen, hebben toegang tot uw gegevens. Allen zijn gebonden aan de geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat zij de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, niet aan derden mogen verstrekken. Een uitzondering is, in het geval zij wettelijk, of door middel van regelgeving verplicht worden om hierover mededelingen te doen.

6. Recht op inzage

U heeft te allen tijden recht op inzage in de gegevens die schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk van u in bezit heeft.

7. Recht op correctie en verwijdering

U heeft het recht om correctie en/of verwijdering van uw geregistreerde gegevens te vragen als deze gegevens niet correct zijn, onvolledig zijn, niet gebruikt worden voor het doel waarvoor ze zijn verzameld, of op een andere manier gebruikt worden, in strijd met een wet. Een verzoek hiertoe kunt u indienen via ons contactformulier.

8. Cookies

Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer staan niet beschadigen. Aan de hand van cookies kan schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk.nl u herkennen als u deze weer bezoekt. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om bij te houden welke producten u in uw winkelwagentje hebt liggen of om de voorkeuren die u heeft ingesteld voor een bepaalde dienst of webpagina vast te leggen.

Deze website maakt gebruik van sessie cookies, deze worden automatisch verwijderd op het moment dat u uw internetbrowser afsluit. Deze sessie cookies zijn noodzakelijk om uw instellingen tijdens uw bezoek aan schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk.nl te onthouden. We hebben deze bijvoorbeeld nodig om te onthouden welke zoekopties u hebt aangevinkt. Het is niet mogelijk om de site te gebruiken zonder deze cookies. Deze website maakt gebruik van anonieme tracking cookies om conversies te kunnen meten op de website van de aanbieder. Hierdoor kunnen wij de aanbieder inzicht geven in de toegevoegde waarde van onze website. Er worden hierbij geen persoonlijke gegevens doorgegeven aan de aanbieder.

Deze website maakt GEEN gebruik van tracking cookies die ook door andere sites gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld om gericht te adverteren of uw surfgedrag in kaart te brengen. We vinden dat dergelijke cookies uw privacy schenden.

9. Aanpassingen privacybeleid

Het privacy beleid geldt vanaf 11 januari 2016 en wij behouden ons het recht voor om het privacybeleid te kunnen wijzigen. Zodra het privacybeleid wordt gewijzigd, maken wij hiervan melding op de ‘thuispagina’ van onze website.

10. Vragen

Voor vragen over schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk.nl en dit privacybeleid kunt u bij ons terecht via het contactformulier.