Offerte kiezen

Waar let u op bij het kiezen van een offerte?
Heeft u meerdere offertes van schoonmaakbedrijven ontvangen, dan kiest u welke offerte het beste bij uw wensen past. U kunt niet alleen op prijs selecteren, maar ook op keur- en kwaliteitskenmerken. U vindt het bijvoorbeeld belangrijk om ook te letten op milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Daarom hebben we de belangrijkste keur- en kwaliteitskenmerken voor u op een rijtje gezet.

SieV keurmerk

Met het SieV keurmerk voldoet een schoonmaakbedrijf aan een aantal eisen op het gebied van veiligheid en milieu; toepassing van wettelijke regelgeving; dienstverlening en (financiële) organisatie.
Meer informatie hierover kunt u vinden op de site van het keurmerkregister (Keurmerk Nederland).

Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Deze code is in het leven geroepen om het doorschieten van marktwerking tegen te gaan. Bij aanbestedingen richt men zich voornamelijk op kostenverlaging en belangrijke zaken zoals kwaliteit, professionaliteit en omgangsvormen worden hierbij onderbelicht. Door ondertekening van deze code, onderschrijven de partijen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche de visie en uitgangspunten voor verantwoordelijk marktgedrag. Ook MKB Webleads heeft voor schoonmaakbedrijven-kijkenvergelijk.nl deze code ondertekend! Meer informatie over de code verantwoordelijk marktgedrag vindt u hier.

ISO 9001 
Algemeen kwaliteitsmanagementsysteem
ISO 9001 stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Deze norm wordt door diverse partijen gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is te voldoen aan de eisen van klanten, wet- en regelgeving en aan de eigen eisen van de organisatie.
Meer informatie vindt u op de site van het isoregister.

VCA/VGM
Dit certificeringsprogramma toetst bedrijven op het gebied van Veiligheids-, Gezondheids- en Milieubeheer. Meer informatie over VCA en VGM vindt u hier.

NEN 4400-1
Deze norm stelt eisen aan bedrijven in Nederland die personeel ter beschikking stellen. Het doel van deze norm is om het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te minimaliseren. Uitgebreide informatie over NEN vindt u hier.